head

петък, 16 ноември 2012 г.

Чанинг Тейтъм e най-секси мъж на 2012 г


Чанинг Тейтъм спечели титлата за „Най-сексапилен мъж на 2012 година (Sexiest Man Alive 2012) според читателите на списание People.

Така мускулестият красавец победи мъже като Бен Афлек, Дензъл Уошингтън, както и миналогодишния победител в класацията - Брадли Купър.

Според феновете на Райън Гослинг обаче въпросното издание мрази техния любимец, като редовно го пропуска за своята класация.

Тейтъм се присъединява към избрания клуб на холивудските красавци, които са взимали титлата от 1985 година досега, между които са Мел Гибсън, Ник Нолти, Джордж Клуни, Брад Пит, Том Круз, Ричард Гиър и др.

32-годишният Тейтъм е родом от Алабама и е известен с няколко романтични комедии, като най-известните са "Професия: стриптизьор", "Сватбен обет" и "С дъх на канела".

Красавецът, който се ожени за актрисата Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата" и продължава да скромничи за себе си

Read more: http://showbusiness.actualno.com/Chaning-Tejtym-e-naj-seksapilnijat-myj-na-sveta-news_406967.html#ixzz2CNDBV9mR
Красавецът, който се ожени за актрисата Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата" и продължава да скромничи за себе си.
Красавецът, който се ожени за актрисата Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата" и продължава да скромничи за себе си

Read more: http://showbusiness.actualno.com/Chaning-Tejtym-e-naj-seksapilnijat-myj-na-sveta-news_406967.html#ixzz2CNDBV9mR

"Първата ми мисъл беше 'Вие бъзикате ли се с мен?'" сподели Чанинг пред списание People. "Казах на Джена, след като тъкмо бяхме изкъпали кучетата във ваната, защото един скункс ги беше напръскал. А тя отвърна изненадана 'Какво?'"

"Да, сега тя се обръща към мен с 'Най-сесапилния'. И може ли някой да я вини?" добави с усмивка актьора .

Чанинг сподели също, че няма търпение с половинката му да създадат семейство: "Аз съм готов. Мисля, че тя също е готова. Първата бройка, която ми идва на ум, е три (деца). Но искам първото да е здраво. После ще видим какво следва".

„Много е лесно за мъжете да кажат 'Искам 15 деца'. Но, ако кажа нещо такова на Джена, тя ще ме прати да си търся друга жена”, продължава звездата с чувство за хумор.

В момента Чанинг тренира за ролята си на олимпийски атлет в новия му филм Foxcatcher. За фигурата си актьорът споделя, че обича да е във форма, за да може да се движи. „Ставам наистина закръглен и пухакав, когато не тренирам”.

Неговата съпруга пък Джена Дюан-Тейтъм сподели „Хората го познават като забавен и секси актьор, но нямат представа колко емоционален, прекрасен човек е той и колко е голямо сърцето му”.

0 коментара:

Публикуване на коментар