head

петък, 9 ноември 2012 г.

8 идеи за интересни и сантиментални подаръци

1) Помни, че те обичам!

Идеята е на блогърката Кейти, тя е измислила този подарък за рождения ден на баща си. Направила е малки сърца и ги е скрила в къщата на баща й, така че когато той бръкне в джоба си или отвори калъфа на очилата си да намери по един малък подарък, който да го изненада и да му напомни колко много е обичан от своята дъщеря.







Източник: moorea-seal.com

 2) Срещнахме се, оженихме се, живеем

Карта на любовта - един прекрасен подарък за любимия човек.


 Източник: minimozblog.blogspot.com


 
3) 60 години спомени 

Това е идеята на блогърката, която седи зад nothingbutbonfires.com, тя е решила да подари на баща си, за неговия 60-ти рожден ден, 60 плика за писма в които има различни разкази и снимки събрани от роднини и приятели, които са споделили с него скъп или забавен момент.








   


Източник: nothingbutbonfires.com

4) Карта и ключ за съкровище

Импровизирана карта (или очертана пътна карта), която води до импровизирано ковчеже, в което се намира подаръка ви, или до някое специално място с което ще изненадате човека на който правите подарък. Една чудесна идея за половинката ви, за приятел или малко дете.


5) Пъзел от картички

Оригиналната идея е на блога ohhappyday.com и се казва "Толкова се радвам се, че си се родил/а". Тя се състои в няколко картички, които са част от пъзел със специално послание. На картичките, които са изпратени по пощата от различни близки и приятели, са написани различни пожелания, а гърба им е част от пъзела "Толкова се радвам се, че си се родил/а".

С нашите български пощи не се знае кога точно ще пристигнат всички картички, но пък може да се разберете с няколко приятели с които ще отидете задно на рожден ден и да поднесете по една картичка с пъзел изненада. Пъзела може да се състои дори и от 4 картички с просто послание като "Обичаме те".









Източник: ohhappyday.com

6) Писмо в бутилка 

Малко декоративно шишенце пълно със специални послания или пожелания - страхотен сладък подарък за приятел или любим човек!


Източник: ohhellofriendblog.com

7) USB подарък

Симпатично малко USB с любима музика, снимки (слайдшоу), специално видео, писмо или пожелание във файл, електронен билет за концерт или пътуване, електронна книга и каквото още се сетите.







Източник: howto.cnet.com 

8) Балони с послания и снимки
 
Това е една интересна идея за годишнина от сватба или рожден ден - балони с хелии на които са закачени снимки с послания. Броя на балоните зависи от годините на семейния живот или годините на рожденика.






Източник: shabbynest.blogspot.com



Източник: bugger-dixonline.blogspot.com

3 коментара:

🎁✔️❤️ Хей, страхотна статия! Невероятно красиви снимки, страхотно попадение! Личи си, че сте страхотни! Поздрави

╰┈➤ zaKluch.com

Публикуване на коментар